Oproep

In de gemeenten Dronten, Lelystad en Den Haag is speciaal ter ondersteuning van de mantelzorgers zelf de Mantelkring opgezet. Mantelkring zoekt voor dit nieuwe project mantelzorgers en daarnaast ook Mantelkring Maatjes die willen deelnemen aan het project.

Gevraagd: mantelzorgers

Zorg jij intensief voor iemand in je naaste omgeving en heb je behoefte aan wat tijd voor jezelf? Vind je het leuk om op regelmatige basis andere mantelzorgers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en gezamenlijke activiteiten te ontplooien? Dan is wellicht de MantelKring iets voor jou.

Gevraagd: Mantelkring Maatje

Het kan erg prettig zijn wanneer een mantelzorger even een paar uur een activiteit voor zichzelf kan hebben, zoals het deelnemen aan de activiteiten van de Mantelkring. Maar wie neemt dat de taken over van de zorggever wanneer deze even een aantal uren voor zichzelf heeft. In dat geval neem jij, als Mantelkring Maatje, deze taak even waar. Niet dat je als Mantelkring Maatje de volledige zorgtaak helemaal hoeft over te nemen, maar je helpt wel als stand in om de mantelzorger te ontlasten.

Wie als mantelzorger of Mantelkring Maatje deel wil nemen aan de Mantelkring kan contact opnemen met Liane Wolfert (06-48173998) of een e-mail sturen naar liane.wolfert@lwpc.nl.