In het laatste weekend van de maand staat altijd het weekenduitje gepland. In Den Haag betekende dat dit keer: bewegen met Spaans temperament. Dat bracht dansdocent Lizzy mee in haar les Flamenco dansen.
De flamenco leren dansen is best pittig. Maar we hadden vooral een erg gezellige en leuke middag! Een aantal leden wil wel wat meer Spaans temperament in huis halen en heeft zich opgegeven voor de 4 daagse cursus van Lizzy.

Flamenco dansen in Den Haag

Spaans temperament in Den Haag. Dat bracht dansdocent Lizzy mee naar ons weekenduitje Flamenco dansen. De flamenco leren dansen is best pittig. Maar we hadden vooral een erg gezellige en leuke middag! Een aantal leden wil wel wat meer Spaans temprament in huis halen en heeft zich opgegeven voor de 4 daagse cursus van Lizzy.

Geplaatst door Mantelkring op Dinsdag 26 november 2019

In Flevoland stond een uitje naar Museum Schokland op het programma. We hadden een zeer geslaagde middag met onze leden uit Lelystad, Dronten en Biddinghuizen. Op de foto lijkt het net alsof de Mantelkringers veilig dekking zoeken voor het grote kanon. Iedereen was enthousiast en na het dekking zoeken volgde een geruststellende kop koffie met taart.