Mantelkring, een oplossing voor jou?

Zorg jij ook intensief voor een partner, familielid of kennis? Dan kan het soms heel fijn zijn om ook zelf even te kunnen ontspannen. Maar hoe regel je dat nou wanneer je als mantelzorger altijd klaar moet staan voor een ander? Waar vind je herkenning en erkenning en hoe krijg je het gevoel dat je er niet meer alleen voor staat? Mantelkring kan hiervoor een oplossing bieden. Bekijk de video om te zien wat Mantelkring voor jou kan betekenen.

Als mantelzorger zorg je voor een ander. Daarom geeft Mantelkring je aandacht en tijd voor jezelf, waarbij het eens om JOU gaat. Onder begeleiding van een coach wandelen we iedere week en wisselen daarbij onze ervaringen uit. De coach zorgt voor de verbinding en is er voor je als je hulp nodig hebt op praktisch en/of emotioneel gebied.

Naast de wandelingen is er iedere maand een thema-avond. De thema’s sluiten aan op de wensen uit de groep: we kunnen een bepaald onder- werp centraal stellen, een spreker uitnodigen of juist lekker dansen. Ook zijn er Creatieve Salons en hebben we eens per maand een gezellig uitje op zondag.