Mantelkring Den Haag

Fatos Ipek-Demir

Fatos Ipek-Demir

Projectmanager Mantelkring Den Haag

Van mijn verdriet mijn werk gemaakt
Sinds 2012 ben ik mantelzorger voor mijn vader die Alzheimer heeft. Een zeer ingrijpende gebeurtenis in mijn leven. Ik maak heel veel mee en voel me vaak eenzaam en onbegrepen. Ben dan ook gestart met een blog op facebook “Dagboek van een mantelzorger”.
Toen ik begin 2016 Liane Wolfert bij een bijeenkomst van de Community tegen eenzaamheid in Den Haag tegenkwam en ik haar hoorde vertellen over Mantelkring wist ik gelijk: dit moeten we ook aan mantelzorgers in Den Haag aan kunnen bieden.
9 Maanden later vond de ambtenaar WMO van de Gemeente Den Haag dit gelukkig ook.

Vier stadsdelen
Ik ben heel trots dat ik in 2017 in 4 stadsdelen (Segbroek, Escamp, Loosduinen, Centrum-Transvaal) mantelkringen heb mogen opzetten. Ik heb mijn baan opgezegd en eigenlijk van mijn verdriet mijn werk gemaakt. Ik gun iedere mantelzorger mantelkring. Voor momenten van herkenning en erkenning en momenten van ontspanning, maar ook waar je informatie van externe sprekers krijgt en praktische tips.

Gun jij jezelf Mantelkring? Bel of mail me.

Telefoon: 06-83653724

E-mail: fatos.ipek@lwpc.nl

Veel interesse voor Mantelkring op festival Den Haag

De stand van Mantelkring trekt veel belangstelling op het Goed Voor Elkaar Festival in Den Haag. Ook wethouder Karsten Klein kwam een kijkje nemen bij de vrijwilligers en deelnemers aan Mantelkring Den Haag. De gemeente Den Haag heeft dit initiatief mogelijk gemaakt....

Lees meer

Vacatures in Den Haag, Dronten en Lelystad

Mantelkring kan in diverse plaatsen hulp gebruiken. Met name door de groei in Den Haag waar Mantelkring in nieuwe stadsdelen van start gaat zoeken we nieuwe mensen voor de functies Kennismakings-coordinator en Coachende begeleider. Ook in Dronten en Lelystad zijn er...

Lees meer

Workshop Helend Schrijven door Christa Krommenhoek

Ben jij of ken jij een mantelzorger in Den Haag? Dan zijn ze van harte welkom om aan deze unieke (en gratis) workshop "Helend Schrijven" deel te nemen. Gegeven door ervaren coach en schrijver Christa Krommenhoek. Er is er 1 op woensdag 20 september vanaf 19.00 uur in...

Lees meer

Video start Mantelkring Den Haag

Op 9 mei vond de kick-off van de hartverwarmende initiatieven Mantelkring en OpenJeHart in Den Haag plaats in de Bazaar of Ideas. Ook wethouder Karsten Klein was aanwezig tijdens deze feestelijke middag en sprak lovend over onze positieve beweging. Inwoners van Den...

Lees meer

Gun jezelf Mantelkring!

Zorg jij meer dan 8 uur per week en/of langer dan 3 maanden achter elkaar onbetaald voor een ziek familielid, zieke buur of vriend?

Dan ben je mantelzorger en biedt Mantelkring je aandacht en tijd voor jezelf, waarbij het eens om JOU gaat. Onder begeleiding van een coach ontmoet je anderen die snappen wat je meemaakt.

We wandelen iedere week, hebben thema-avonden en creatieve salons, wisselen ervaringen uit en maken het vooral heel gezellig met elkaar!

In Den Haag is er een Mantelkring in Loosduinen, Segbroek, Escamp en Transvaal