Mantelkring Den Haag

Fatos Ipek-Demir

Fatos Ipek-Demir

Projectmanager Mantelkring Den Haag

Van mijn verdriet mijn werk gemaakt
Sinds 2012 ben ik mantelzorger voor mijn vader die Alzheimer heeft. Een zeer ingrijpende gebeurtenis in mijn leven. Ik maak heel veel mee en voel me vaak eenzaam en onbegrepen. Ben dan ook gestart met een blog op facebook “Dagboek van een mantelzorger”.
Toen ik begin 2016 Liane Wolfert bij een bijeenkomst van de Community tegen eenzaamheid in Den Haag tegenkwam en ik haar hoorde vertellen over Mantelkring wist ik gelijk: dit moeten we ook aan mantelzorgers in Den Haag aan kunnen bieden.
9 Maanden later vond de ambtenaar WMO van de Gemeente Den Haag dit gelukkig ook.

Vier stadsdelen
Ik ben heel trots dat ik in 2017 in 4 stadsdelen (Segbroek, Escamp, Loosduinen, Centrum-Transvaal) mantelkringen mag gaan opzetten. Ik heb mijn baan opgezegd en heb van mijn verdriet mijn baan gemaakt. Ik gun iedere mantelzorger mantelkring. Voor momenten van herkenning en erkenning en momenten van ontspanning. Maar ook waar je informatie van externe sprekers krijgt en praktische tips.

Gun jij jezelf Mantelkring? Bel of mail me.

Telefoon: 06-83653724

E-mail: fatos.ipek@lwpc.nl

Na het zomerrooster gaan we door met 2 wandelingen per week: op woensdag 10.30-11.30 uur vanaf Parkoers/Zuiderpark (met Lea, Fatos, Wampie) en op vrijdag 10.30-11.30 uur vanaf Ock (met Melvin, Liane, Lotte).
Beide wandelingen staan open voor alle leden van Mantelkring.

Gun jezelf Mantelkring!

Zorg jij meer dan 8 uur per week en/of langer dan 3 maanden achter elkaar onbetaald voor een ziek familielid, zieke buur of vriend?

Dan ben je een mantelzorger en biedt Mantelkring je aandacht en tijd voor jezelf, waarbij het eens om JOU gaat. Onder begeleiding van een coach ontmoet je anderen die snappen wat je meemaakt. We wandelen iedere week, hebben thema-avonden en creatieve salons, wisselen ervaringen uit en maken het vooral heel gezellig met elkaar!
In Den Haag is er een Mantelkring in Loosduinen, Segbroek, Escamp en Transvaal