Dan zoeken we jou! Je rijdt met onze sociale rijdende bus rond en zet je daarmee in voor kwetsbare ouderen en mantelzorgers. Onze projecten zijn gericht op mensen die letterlijk en figuurlijk (weer) in beweging willen komen. Leden van OpenJeHart verlangen met name naar een sterker sociaal netwerk. Bij Mantelkring draait het vooral om (h)erkenning bij mantelzorgers

De belangrijkste factoren zijn aandacht en verbinding. Bij onze organisatie wachten we er niet op dat de mensen naar ons toe komen, maar trekken wij met onze bus de wijken in om hen te bereiken.

Wat willen we graag dat je gaat doen?
Je bent vanaf april 2023 een aantal dagen per maand beschikbaar om met onze bus langs vaste plekken te rijden. Op deze plekken kunnen mensen elkaar ontmoeten. Je bent naast chauffeur ook de gastheer/vrouw. Je voorziet mensen van een drankje en zorgt ervoor dat ze zich welkom voelen. Uiteraard word je ondersteund door andere teamleden.

Jij hebt levenservaring, goede sociale eigenschappen en een gezonde dosis humor. Verder weet je mensen te enthousiasmeren en bent niet bang om met een grote wagen rond te rijden in een drukke stad.

Bij voorkeur ben je in het bezit bent van een groot rijbewijs of heb je voldoende ervaring met het rijden in een groot voertuig zoals bijvoorbeeld een bus (het gaat hier om een omgebouwde SRV-bus waarin we ook mensen kunnen ontvangen). We bieden je een passende vergoeding voor je inzet.

Interessen? Neem dan contact met ons op via jolanda.noome@lwpc.nl of 06-20841776.