De eerste wandelingen zijn gestart voor de nieuwe groepen van Mantelkring in Swifterbant en Biddinghuizen. Marjon Kuik, onze begeleidende coach in Biddinghuizen, schreef hierover het volgende verslag.

,,Op donderdag 14 juni jongstleden was het dan zover: de eerste Mantelkring wandeling in Biddinghuizen. Om stipt 10.00 uur zijn wij van start gegaan voor onze eerste wandeling. Een enthousiaste mantelzorger Fennie Ferwerda kent de omgeving goed en wees de weg. We zijn van de bibliotheek naar de vaart gelopen en langs het water naar het prachtige stukje natuur waar we even een korte pauze hebben ingelast voor het bewonderen van het glasheldere water met de bloeiende waterdotters, libellen, meerkoeten, het fluiten van de vele vogels en vlinders die bij ons kwamen.

Tijdens het wandelen is over alles gepraat, maar even stil zijn en genieten kan natuurlijk ook. Aan het einde van het wandelpad zijn we langs het dierenpark terug gelopen naar de bibliotheek, waar we zeer voldaan hebben genoten van een vers kopje koffie. Het was een zeer geslaagde eerste wandeling en dit zullen we wekelijks doen, om 10.00 uur vertrekken we vanaf de bibliotheek en natuurlijk zijn alle mantelzorgers van harte welkom om mee te komen lopen.”