Datum: zondag 22 mei van 13.00 tot 15.00 uurVerzamelplaats: Paviljoen Te Werve, Huys de Wervelaan 110, 2283TM Rijswijk

Het landschapspark is 26 hectare groot en vormt een bijzondere plek middenin de Randstad. We kunnen tijdens de excursie genieten van een bijzondere flora en fauna en een aantal elementen uit verschillende periodes in de geschiedenis, zoals het landhuis, het koetshuis, de orangerie en de fraaie duiventoren.

We verzamelen om 12.45 uur bij Paviljoen Te Werve. Hier worden we opgevangen door de gidsen van IVN.

De kosten voor de rondleiding bedragen € 3,- per persoon. We verzoeken je om je bijdrage contant en het liefst gepast in een enveloppe aan de coach te geven.

Na afloop van de rondleiding drinken we samen nog iets bij Paviljoen Te Werve. Kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Maak je gebruik van het openbaar vervoer en wil je zo dicht mogelijk bij de locatie komen? Kies voor bus 23 en stap uit bij de halte Rijswijkse Schouwburg.Deze wandeling van 3-5 km lengte is niet geschikt voor mensen met een rollator.

Aanmelden is heel eenvoudig: via telefoonnummer 088-7878988 of door te mailen naar events@lwpc.nl

Datum: zondag 29 mei van 13.00 tot 15.00 uurVerzamelplaats: Kijkduin, voor het Atlantic hotel, Deltaplein 200

Dit keer wandelen we in het mooie duingebied Westduinpark tussen Scheveningen en Kijkduin.Het Westduinpark maakt sinds 2012 deel uit van Natura 2000, een Europees netwerk van beschermde natuurgebieden. Bomen en struiken die er niet thuis hoorden en veel water verbruiken zijn deels verwijderd. Eiken en meidoorns krijgen ruimte om te groeien. Ook de wind krijgt de ruimte, waardoor er meer stuifduinen zijn ontstaan.We verzamelen om 12.45 uur voor het Atlantic Hotel. Hier worden we opgevangen door de gidsen van IVN.De kosten voor de rondleiding bedragen € 3,- per persoon. We verzoeken je om je bijdrage contant en het liefst gepast in een enveloppe aan de coach te geven. Na afloop van de rondleiding drinken we samen nog iets bij Strandtent 14. Kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.Maak je gebruik van het openbaar vervoer en wil je zo dicht mogelijk bij de locatie komen? Kies voor bus 23, 24 of 26 en stap uit bij de halte Kijkduin Strand. Deze wandeling van 3-5 km lengte is niet geschikt voor mensen met een rollator.Wij hebben er ontzettend veel zin in, hopelijk jullie ook!

Aanmelden is heel eenvoudig: via telefoonnummer 088-7878988 of door te mailen naar events@lwpc.nl