Om toch een leuke middag te organiseren willen wij graag met jou online creatief bezig zijn. Heb jij, net zoals wij, zin in een leuke middag? We nodigen je graag uit om samen creatief bezig te zijn. Hiervoor heb je wel een laptop of computer met wifi en een e-mailadres nodig. Heb je dit niet? Kijk even in je omgeving of er iemand is die je kan helpen of van wie je de laptop mag lenen.


Wat gaan we doen?

Is het je weleens opgevallen hoe mooi de vormen van glazen flessen zijn? Vaak veel te mooi om zomaar weg te gooien. Daarom brengen wij een ode aan flessen door deze mooi te versieren. We toveren ze – met behulp van Gesso en servetten – om tot siervoorwerpen die met of zonder een bloem of kaars erin een ruimte opvrolijken. Leuk voor in je eigen huis of als cadeautje!


Wat heb je hiervoor nodig?

Een geschikte fles of een glazen pot en een laptop of computer met Zoom. Wij zorgen ervoor dat je per post op tijd servetten ontvangt, zodat we echt samen aan de slag kunnen. Zelf heb je, naast de fles of pot, alleen nog een schaar en lijm nodig.

Geen laptop, computer of wifi?

Geen probleem, om je toch een leuke creatieve middag te bezorgen sturen wij naast de servetten ook de instructies naar je toe. Wil je hier gebruik van maken? Geef dit dan aan bij Melvin/Lisa