Ben je als mantelzorger ook toe aan een avondje uit? Dan ben je op donderdag 28 april van 19.00 tot 21.30 uur van harte welkom bij het Mantelkring Inspiratie Café in De Meerpaal in Dronten. Het Mantelkring Inspiratie Café is gratis toegankelijk voor iedereen die voor een naaste zorgt, inclusief een gratis hapje en een drankje.

Beleef een avond met volop gezelligheid, handige informatie, heerlijke ontspanning en live muziek. Schrijfster Maria Grijpma komt vertellen over haar boek Klein Geluk voor mantelzorgers. Zij geeft je handvatten hoe je beter voor jezelf kunt zorgen, want wie als mantelzorger niet oppast vergeet zichzelf. Daarnaast is er muziek van Komfort & Joy. Ook wordt er extra informatie gegeven over de inzet van een mantelzorgconsulent en het Respijthuis Lelystad.

Waardevolle ontmoetingen
Het Mantelkring Inspiratie Café is een unieke plek waar je waardevolle ontmoetingen kunt hebben met andere mantelzorgers. En voor dit avondje uit geldt: wij zorgen voor jou! Geef je wel van tevoren op en neem gerust je zorgvrager mee! Bel hiervoor naar 088-7878988 of stuur een email naar events@lwpc.nl
Het Inspiratie Café is een initiatief van Mantelkring, dat in alle dorpskernen in de gemeente Dronten mantelzorgers met elkaar in contact brengt. Er is het hele jaar door een activiteitenprogramma, deelname is gratis.