Op zaterdag gaat de gemeente Den Haag mantelzorgers extra in het zonnetje zetten. Zorg jij voor een naaste, dan ben je op zaterdag 11 juni van harte welkom op het evenement ‘Heel Den Haag bakt voor mantelzorgers’ in Madurodam.

Wil jij meehelpen om mantelzorgers een leuke middag te bezorgen? Dat kan door een taart te bakken die op zaterdag 11 juni tijdens een feestelijk programma wordt gepresenteerd aan de Haagse mantelzorgers.

Ruim 150 mantelzorgers en hun zorgvrager kunnen aanwezig zijn bij deze feestelijke middag in de foyer van Madurodam. Naast het beoordelen van de taarten staat tussen 13.30 en 16.00 uur ook een optreden gepland van het ‘Gouwe Ouwen op Volle Toeren Orkest’ dat Andre Rieu speelt.

Wil jij een taart bakken voor de mantelzorgers? Laat dit ons zo snel mogelijk weten: geef je gegevens door via 088-7878988 of events@lwpc.nl, dan geven wij je graag alle informatie.

Wil jij je als mantelzorger laten verwennen met een stukje taart?

Meld je aan voor ‘Heel Den Haag bakt voor mantelzorgers’. Je krijgt dan een uitnodiging voor zaterdagmiddag 11 juni in Madurodam. Ook hiervoor kun je contact opnemen via telefoon (088-7878988) en e-mail (events@lwpc.nl). Gezien de grote belangstelling voor dit evenement: geef je snel op, want vol is vol! En: neem je zorgvrager gerust mee, maar geef dit wel even aan ons door.