Tijdens de Week van de Mantelzorg is er in Den Haag speciale aandacht voor mantelzorgers. Wil jij meehelpen om onze mantelzorgers eens goed in het zonnetje te zetten? Dat kan door een taart te bakken die op zaterdag 13 november tijdens een feestelijk programma wordt gepresenteerd aan de Haagse mantelzorgers.

Dit feestelijk programma vindt op 13 november tussen 14.00 en 16.00 uur onder de titel ‘Heel Den Haag bakt voor mantelzorgers’ plaats in de foyer van Madurodam. Meer dan 100 mantelzorgers en hun zorgvragers zullen hierbij aanwezig zijn om de speciaal voor hen gebakken taarten te beoordelen. Ook is er een optreden van het ‘Gouwe Ouwen op Volle Toeren Orkest’ dat Andre Rieu speelt.

,,We willen de mantelzorgers nog eens extra verwennen en in het zonnetje zetten’’, zegt Liane Wolfert van Mantelkring, die dit event namens de Gemeente Den Haag organiseert. ,,Het is ons doel om ze een leuke middag te bezorgen waarbij het echt om de mantelzorger zelf draait. We gunnen het iedere mantelzorger om de nodige ontspanning te krijgen en eens lekker verwend te worden. Natuurlijk is ook de zorgvrager hierbij van harte welkom. We vragen daarom aan alle inwoners van Den Haag om een taart te bakken en hier op die manier aan mee te werken. De maker van de mooiste en lekkerste taart wacht naast eeuwige roem een leuke prijs!’’

Wil jij een taart bakken voor de mantelzorgers?
Laat dit ons zo snel mogelijk weten: geef je gegevens door via 088-7878988 of events@lwpc.nl, dan geven wij je graag alle informatie.

Wil jij je als mantelzorger laten verwennen met een stukje taart?
Meld je aan voor ‘Heel Den Haag bakt voor mantelzorgers’. Je krijgt dan een uitnodiging voor zaterdagmiddag 13 november in Madurodam. Ook hiervoor kun je contact opnemen via telefoon (088-7878988) en e-mail (events@lwpc.nl). Gezien de grote belangstelling voor dit evenement: geef je snel op, want vol is vol!