Kick off Mantelkring op 6 april

imagesDe officiele start van Mantelkring Dronten vindt woensdagochtend 6 april plaats. Deze lancering gaat in samenwerking met het eerste VraagelkaarCafé in Dronten.

Wanneer je mantelzorger bent en ondersteuning wilt voor jouw ouder, partner of kind  tijdens het café, wil je dit dan aangeven? Er zijn vrijwilligers en studenten van de zorgopleiding aanwezig voor één-op-één begeleiding. Je kunt dan zelf genieten van het café van uw keuze

Zorgvervanging
Mantelkring Dronten zorg voor de mensen die zorgen! Mantelzorger kunnen op structurele basis aan een activiteitenprogramma deelnemen waarin bewegen en ‘er even uit zijn’ een belangrijk onderdeel vormen. Zorgvervanging is mogelijk. Er is een speciale website voor dit initiatief: www.mantelkring.nl.

Het wordt een bijzondere dag samen met buurtgenoten en scholieren
van Landstede en de Praktijkschool. Deelname incl. koffie/thee en lunch is gratis. Het eerste VraagelkaarCafé in Dronten is extra speciaal vanwege de lancering van Mantelkring Dronten.

Vraagelkaar
Na de kick-off van Mantelkring Dronten en een energieke inspiratieworkshop gaan we creatief aan de slag. Er is voor ieder wat wils! Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Eindelijk je tablet te begrijpen in het ICT-café, Creatief aan de slag in het Creacafé, je longen uit je lijf te zingen in het Zangcafé, te handwerken in het Haak- en Breicafé of een spelletje te spelen? U kunt zich aanmelden via de website www.vraagelkaar.nl/cafe of bellen met 0321-314803.
Schermafbeelding 2016-03-20 om 20.33.09