Als iemand hersenletsel heeft na bijvoorbeeld een beroerte, hersenoperatie of ongeluk, kan dat ingrijpende gevolgen hebben. Ook voor een partner of familielid die ineens mantelzorger is. Op dinsdag 13 september organiseren De Meerpaal Welzijn, InteraktContour, mantelkring Dronten en Vraag Elkaar een bijeenkomst speciaal voor mantelzorgers van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). De mantelzorgbijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur bij de Dagbesteding van InteraktContour aan de Wisentweg 7 in Dronten. U bent van harte welkom!

Het thema van de mantelzorgbijeenkomst op 13 september is “Hoe laad ik mijzelf weer op en kan ik ontspannen?” Vanaf 19.15 uur is er inloop met koffie, thee en iets lekkers. Daarna is er een afwisselend, informatief en inspirerend programma. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om met andere mantelzorgers in gesprek te gaan.
Aanmelden

Bent u mantelzorger en wilt u aanwezig zijn bij de mantelzorgbijeenkomst op dinsdag 13 september? U kunt zich aanmelden door te mailen of bellen naar:
Alice Koffijberg: a.koffijberg@interaktcontour.nl of 06-13111578
Marion Driesman: m.driesman@meerpaal.nl of 06-51403994

Volgende mantelzorgbijeenkomst
Op dinsdag 15 november wordt er nog een mantelzorgbijeenkomst georganiseerd. Dan is het thema: “Hoe kunnen mijn partner en ik de onderlinge communicatie en het begrip vergroten?”