Op 9 november is het de Dag van de Mantelzorger. Mantelzorger ben je echter elke dag. Zorg jij voor een naaste? Dan is Mantelkring er altijd speciaal voor jou, met in elk stadsdeel in Den Haag een plek waar jij je verhaal met andere mantelzorgers kunt delen.

Ontspannen
Bij Mantelkring kun je ook meedoen aan onze activiteiten om eens lekker te ontspannen. Zo zijn er wekelijkse wandelingen bij jou in de buurt, maar ook Creatieve Salons, leerzame thema-bijeenkomsten en weekenduitjes.

Gratis lidmaatschap
Het lidmaatschap van Mantelkring wordt jegratis aangeboden door de gemeente Den Haag. Je krijgt vervolgens automatisch de uitnodigingen voor de activiteiten toegestuurd. Bel 088-7878988 of kijk op onze site.

Liever telefonisch contact?
Wanneer je niet aan onze activiteiten wilt of kunt deelnemen dan is ons Aandachtcentrum een goede oplossing. Je kunt daarbij telefonisch je verhaal kwijt. We zorgen dat je regelmatig gebeld wordt door onze medewerkers voor een luisterend oor. Aandachtcentrum: 088-7878988.

Kom je ook een Bakkie Aandacht halen?

We willen graag nader met jou als mantelzorger kennismaken. Daarom staan wij binnenkort op onderstaande locaties met onze kleurrijke foodtruck. Je bent van harte welkom bij ons ‘Bakkie Aandacht’.

Dinsdag 12 november
9.00 – 17.00 uur
Markt Leyweg

Woensdag 13 november
9.00 – 17.00 uur
Markt Loosduinse Hoofdplein

Vrijdag 15 november
10.00 – 12.00 uur
Landgoed Ockenburg
Start wandeling om 10.00 uur