In het kader van de Week tegen de Eenzaamheid (28 september t/m 4 oktober) houden wij weer onze traditionele OpenJeHart Ontmoetignstocht. Iedereen is op 4 oktober van harte welkom in het Haagse Bos waar wij een leuk parcours hebben uitgezet met Oud-Hollandse Spelen. Deelname is gratis, maar geef je vooraf wel even op!

Het is bij de Ontmoetingstocht niet de bedoeling dat we alleen maar wandelen. De bedoeling is dat jij als individu deze superleuke spellen speelt en de meeste punten behaalt. Ben jij degene die de meeste punten van allemaal heeft, dan win jij een leuke prijs! Deze dag staat garant voor competitie, gezelligheid en vooral heel veel lachen. Hoe graag wil jij winnen?

Nieuwsgierig geworden? Sluit je dan op woensdag 4 oktober gezellig bij ons aan! We ontvangen je graag met koffie, thee en wat lekkers bij ons ‘Bakkie Aandacht’.

Locatie & Tijd
Haagse Bos/ woensdag 4 oktober/ 13.00 – 15.15 uur (verzamelen om 12.30 uur).

Routebeschrijving
Vanaf Centraal Station loop je over de Bezuidenhoutseweg naar de Malietoren. Na de Malietoren ga je linksaf de Boslaan op. Dan de eerste rechts het Zuiderpad op, hier ga je het Haagse Bos in. Loop de brug over en dan zie je het Bakkie Aandacht aan je rechterhand. In de PDF hieronder vind je de looproute vanaf Den Haag Centraal.

Routebeschrijving Ontmoetingstocht

Programma
12.30 uur/ Verzamelen bij het Bakkie Aandacht met koffie, thee en wat lekkers
13.00 uur/ Openingswoord Liane Wolfert (Oprichtster OpenJeHart & Mantelkring)
13.15 uur/ Start Oud-Hollandse spellen parcours
15.00 uur/ Prijsuitreiking
15.15 uur/ Afsluiting
De wandelroute is rolstoel/scootmobiel toegankelijk en is ongeveer 2.5 km.

Neem vooral een vriend(in) of buur mee
We willen wel graag vooraf weten of je komt. Wil je een vriend(in), buur of iemand anders meenemen naar de Ontmoetingstocht? Supergezellig, maar wil je dit dan wel vooraf doorgeven aan events@lwpc.nl of telefonisch via 088-7878988.