Programma Zomer-3-daagse Dronten

Na het succes van vorig jaar, maken we van 29 tot en met 31 juli weer een echt feest van onze spetterende Zomer-3-daagse! Natuurlijk nodigen we alle leden van Mantelkring hier van harte voor uit. Neem deel aan een van de leuke leerzame of creatieve workshops, wandel mee, geniet van het André Rieu Playback koor, Heel Dronten bakt voor de mantelzorgers en nog veel meer…. We zorgen na elke activiteit voor een hapje en een drankje. Dan heb je ook meteen de gelegenheid om anderen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Locatie
Alle activiteiten vinden plaats op het grasveld achter Leisure World in Dronten. Let op! De locatie is een andere dan die van vorig jaar. Als je navigeert naar Het Spaarne 71 zie je ons van daaruit al staan.

Nog steeds voorzichtig
Zoals jullie weten zijn de adviezen rond corona aanzienlijk versoepeld, maar toch moeten we nog steeds voorzichtig blijven. We houden de regels in acht, maar daarom hoeft het natuurlijk niet minder gezellig te zijn!

Neem je zorgvrager mee
Kun of wil jij niet deelnemen aan de activiteiten vanwege de zorg voor jouw naaste? Geen probleem, hij/zij is ook meer dan welkom. Terwijl jij rustig geniet van een workshop of creatieve activiteit, doen wij iets leuks met de zorgvragers. Laat je het ons van tevoren wel even weten als je hem/haar meeneemt?

LET OP: Iedereen is meer dan welkom, maar het is wel belangrijk dat hij/zij zich van tevoren even aanmeldt. Alle activiteiten zijn gratis, maar aanmelding is verplicht: 088-7878988 of events@lwpc.nl.