Wat een goed nieuws kregen we deze week naar aanleiding van de laatste corona-persconferentie: we mogen weer in groepsverband wandelen!

Bewegen is juist nu erg belangrijk voor je gezondheid, en hoe fijn is het om dit samen met anderen te doen. We kijken er naar uit om jullie eindelijk weer te ontmoeten!

Vanaf woensdag 19 mei zijn jullie van harte welkom bij onze wandelingendie (vanaf de vaste vertrekpunten) op de website vermeld staan: mantelkring.nl/plaatsen

Uiteraard stellen we de veiligheid van de deelnemers en begeleiders voorop. Dit betekent dat:

  • We ons aan de voorgeschreven 1,5 meter afstand houden.
  • We buiten op een centrale plek bijeenkomen.
  • We elkaar voorlopig geen knuffel of hand geven.
  • Wie klachten heeft (verkoudheid, koorts en/of last van benauwdheid) thuis blijft!

Zodra het is toegestaan zullen we geleidelijk meer fysieke activiteiten gaan organiseren. Maar ook online blijft er nog van alles mogelijk. Kijk naar de agenda op: mantelkring.nl/online-agenda

Ben je er nog niet aan toe om er samen met anderen op uit te gaan? Ook daar hebben we alle begrip voor. Gelukkig hadden we de afgelopen tijd al met velen van jullie contact via telefoon of internet.

Het blijft gewoon mogelijk om met de mensen van het Aandachtcentrum van Mantelkring een telefonisch gesprek te voeren over wat je bezighoudt. Wil je regelmatig gebeld worden? Dat doen we graag! Laat het ons weten via 088-7878988 of stuur een e-mail naar events@lwpc.nl.