Zit jouw bordje wel eens vol als mantelzorger?

Het is heel begrijpelijk dat jouw bordje als mantelzorger soms vol zit. Je houdt alle ballen in de lucht, maar zorg je ook wel genoeg voor jezelf?

Speciaal voor jou als mantelzorger is er in de gemeente Dronten Mantelkring. Hier kun je samen met andere mantelzorgers even ontspannen, leuke creatieve dingen doen en informatie krijgen over alles wat met jouw situatie te maken heeft.

Wil jij eens verder kennismaken met Mantelkring, dan ben je van harte welkom op onze Zomer-3-daags op 11, 12 en 13 juli in Open Hof.
‘Bordje vol’ is hier een van de themabijeenkomsten waar je aan kunt deelnemen. Maar je kunt ook creatief bezig zijn, of in beweging komen met stoelgym of gezellig aanschuiven bij onze High Tea, inclusief een concert van Rob Haas.

Dit hele evenement is gratis toegankelijk, opgave vooraf is wel verplicht (alleen voor de lunch vragen wij een bedrag). Het volledige programma is te vinden op www.mantelkring.nl. Wil je de agenda toegestuurd krijgen, stuur dan een mail met je gegevens naar events@lwpc.nl.

Mantelkring is het hele jaar door actief. Zo zijn er wekelijks 5 wandelingen, op de maandagavond kun je samen eten. Op de agenda staan binnenkort ook een filmmiddag, jeu de boules, leren tekenen als Escher en een themabijeenkomst over rouw en verlies.

Bel of mail ons en je krijgt automatisch alle activiteiten van Mantelkring toegestuurd.
Telefoon 088-7878988, mail events@lwpc.nl.