Vind jij een koud biertje in de zomerzon ook zo lekker? En heb je je altijd al afgevraagd hoe zo een lekker koud biertje nou gemaakt wordt en wat het proces hiervan is?

Dan is dit weekend uitje helemaal voor jou! Op zaterdag 21 mei gaan we naar Brouwerij Artemis waar zij ons met open armen ontvangen (en met een koud biertje natuurlijk ;-)). We verzamelen aan de voorzijde van de brouwerij en zullen gezamenlijk naar binnen gaan.

We worden ontvangen met een kop koffie/thee. Daarna wordt het ontstaan van de brouwerij in kaart gebracht. Onder het genot van 4 verschillende biertjes wordt het proces van het maken van bier uitgelegd en krijgen we ook te horen welke ingrediënten de biertjes zo lekker maakt. Tijdens de uitleg zullen er ook worstjes en kaasjes zijn, want dat maakt zo een zaterdagse borrel helemaal compleet!

Kosten voor dit uitje bedragen €16,- per persoon. Wil je dit contant en gepast in een enveloppe aan de coach geven? Je kunt de entree van deze activiteit volledig betalen met de Pas van Dronten, mits hier een bedrag op staat. Denk er dan wel aan om de pas mee te nemen naar de activiteit. 

Geef je snel op voor dit leuke uitje! Je kan kiezen tussen twee momenten: Zaterdag 21 mei van 12.00 tot 14.00 uur of van 14.00 tot 16.00 uur