Wij nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen aan de OpenJeHart Ontmoetingstocht die wij op donderdag 6 oktober samen met de gemeente Den Haag organiseren in het Park Clingendael. Net als in 2021 houden wij deze tocht ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid, die wordt gehouden van 29 september tot en met 6 oktober. Zoals jullie van ons gewend zijn maken wij er weer een supergezellige bijeenkomst van. Het startsein van de tocht wordt gegeven door wethouder Kavita Parbhudayal.

De Geheimen van Park Clingendael
Het is bij de Ontmoetingstocht niet de bedoeling dat we alleen maar wandelen. We willen elkaar natuurlijk ook een beetje beter leren kennen. Dit keer hebben we een interactieve speurtocht uitgestippeld ‘De geheimen van Park Clingendael’. Het enige wat jij nodig hebt is een opgeladen telefoon met internet. Heb je geen telefoon dan sluit je aan bij een groep die dat wel heeft. Samen maken we de speurtocht tot een succes.

Nieuwsgierig geworden? Sluit je dan op 6 oktober gezellig bij ons aan! We ontvangen je graag met koffie, thee en wat lekkers bij ons ‘Bakkie Aandacht’.

Clingendael/ 6 oktober / 09.30 – 12.00 uur
De geheimen van Park Clingendael/ koffie-thee met wat lekkers.

Programma
09.30 uur: Verzamelen in Park Clingendael (Hoofdingang aan de Wassenaarseweg)
09.45 uur: Ontvangst met koffie van ‘Bakkie Aandacht’
10.00 uur: Startsein door wethouder Parbhudayal.
10.15 uur: Start Ontmoetingstocht/ Uitleg Geheimen van Park Clingendael
11.30 uur: Terug bij het Bakkie Aandacht voor de prijsuitreiking
12.00 uur: Einde

De wandelroute is rolstoel/scootmobiel toegankelijk.

Neem vooral een vriendin of buurvrouw mee
We willen wel graag vooraf weten of je komt. Meld je daarom wel vooraf aan. Wil je een vriendin, buurvrouw of iemand anders meenemen naar de Ontmoetingstocht? Supergezellig, maar wil je dit dan wel vooraf doorgeven aan events@lwpc.nl of telefonisch via 088-7878988.