DRONTEN – Voor het tweede achtereenvolgende jaar staat eind juli een spetterende Zomer-3-daagse van Mantelkring op het programma. Een van de hoogtepunten hierbij wordt ongetwijfeld de actie ‘Heel Dronten bakt voor mantelzorgers’.

Bekijk hier het volledige programma van de Zomer-3-daagse.

,,We willen de mantelzorgers nog eens extra verwennen en in het zonnetje zetten’’, zegt Liane Wolfert van Mantelkring. ,,Het is ons doel om ze een leuke middag te bezorgen waarbij het echt om henzelf draait. We gunnen het iedere mantelzorger om de nodige ontspanning te krijgen en eens lekker verwend te worden. Natuurlijk is ook de zorgvrager hierbij van harte welkom. We vragen daarom aan alle inwoners van Dronten om een taart te bakken en hier op die manier aan mee te werken. De maker van de mooiste en lekkerste taart wacht naast eeuwige roem een leuke prijs.’’

Vanwege het grote succes vorig jaar komt er op 29, 30 en 31 juli een vervolg op de Zomer-3-daagse met tal van gratis toegankelijke activiteiten. Het programma wordt mede verzorgd door Meerpaal Welzijn en InteraktContour. Het is de bedoeling dat op zaterdagmiddag 31 juli de lekkernijen aan de mantelzorgers worden geserveerd, terwijl Het Gouwe Ouwen op Volle Toeren Orkest André Rieu speelt.

Wil jij een taart bakken voor de mantelzorgers?
Dat is lief! Laat dit ons zo snel mogelijk weten: geef je gegevens door via 088-7878988 of events@lwpc.nl, dan geven wij je graag alle informatie.

Wil jij je als mantelzorger laten verwennen met een stukje taart?
Meld je aan voor ‘Heel Dronten bakt voor mantelzorgers’. Je krijgt dan een uitnodiging voor zaterdagmiddag 31 juli van 13.30 tot 15.00 uur. Locatie: Leisure World, Het Spaarne 71.