Het Gouwe Ouwen Op Volle Toeren Orkest uit Den Haag komt op zaterdag 31 juli een gratis optreden verzorgen tijdens de Zomer-3-daagse van OpenJeHart en Mantelkring. Dit evenement is een mooie gelegenheid om andere mensen te ontmoeten en gezellig samen te zijn. Voorafgaande aan het optreden van het orkest vindt de actie ‘Heel Dronten bakt voor mantelzorgers’ plaats.

Het Gouwe Ouwen Op Volle Toeren Orkest staat bekend om hun vertolking van André Rieu, maar ook medlys van andere artiesten komen aan bod. Vorige week was het koor, met een gemiddelde leeftijd van rond de tachtig, ook al aanwezig bij de Zomer-5-daagse van OpenJeHart en Mantelkring in Den Haag. Door een sponsorbijdrage van Rotaryclub Dronten en Odd Fellows kan er een bus geregeld worden die het gezelschap op zaterdag 31 juli naar Dronten vervoerd. Getuige de onderstaande video zien de artiesten uit Den Haag de reis naar Dronten helemaal zitten.

Tijdens de Zomer-3-daagse op 29, 30 en 31 juli zijn er tal van activiteiten, zoals een high tea, creatieve workshops, bewegingslessen, yoga en allerlei interessante lezingen. Ook de Meerpaal Welzijn en InteraktContour zijn betrokken bij het programma.
Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk, maar aanmelden vooraf is wel vereist. Dit kan per e-mail (events@lwpc.nl) of telefonisch 088-7878988. Locatie: Leisure World aan Het Spaarne. Meer info: www.mantelkring.nl.